For musikere og plateselskap
Min side
Velge profil og sjekke kontonummer

Informasjon om hvordan du velger profilen du vil se på og legger inn eller oppdaterer kontonummer i Min side.

Oppdatert over en uke siden

Velg først profilen du ønsker å se på

Enten når du logger inn eller når du allerede har logget inn på Min side.

Slik velger du profil når du logger inn

Når du logger inn trykker du på profilen du vil se på.

Dette gjelder kun hvis du har flere profiler.

Innloggingen ser lik ut på mobil og PC.

Slik velger du profil når du allerede logget inn

Hvis du allerede har logget inn i Min side kan du velge profil på følgende måter.

Min side ser forskjellig ut på mobil og PC. Vi starter med å se på hvordan det ser ut på mobil.

Velge profil på mobil eller annen liten skjerm:

Hvis du ikke har flere profiler kan du gå rett til steg 1 lenger ned i artikkelen 👇

Trykk på initialene dine oppe til høyre i skjermen for å se menyen til Min side.

Under "Mine profiler" kan du velge profilen du vil se på.

Velge profil på PC eller annen større skjerm

Trykk på pilen ved siden av ditt navn oppe til høyre i skjermen.

Da åpner du menyen til dine profiler og din Gramo-konto.

Hvis du ikke har flere profiler kan du gå rett til steg 1 lenger ned i artikkelen 👇

Under "Mine profiler" kan du velge profilen du vil se på.

Slik sjekker du kontonummer på mobil eller annen liten skjerm

Steg 1 – Åpne menyen for dine profiler og Gramo-konto

Se hvordan du velger profil, øverst i denne denne artikkelen 👆

Steg 2 – Gå inn Min Gramo-konto for profilen du har valgt

Trykk på "Min Gramo-konto"

Steg 3 – Åpne menyen for din Gramo-konto

Trykk på pilen for å åpne menyen til din Gramo-konto

Steg 4 – Velg "Bank"

Trykk på "Bank" for å se informasjon om banktype og kontonummer

Steg 5 – Sjekk bankinformasjon

Sjekk at det ligger inne både kontotype og kontonummer.

Trykk på "Rediger" for å oppdatere eller legge inn informasjon her.

Hvis du har flere profiler må du bytte profil og deretter følge steg 1 – steg 5.

Slik sjekker du kontonummer på PC eller annen større skjerm

Steg 1 – Åpne menyen for dine profiler og Gramo-konto

Klikk på pilen ved siden av ditt navn oppe til høyre i skjermen. Som vist på steg 1 i illustrasjonen under.

Steg 2 – Velg "Min Gramo-konto"

Klikk på "Min Gramo-konto". Som vist på steg 2 i illustrasjonen under.

Steg 3 – Velg "Bank"

Klikk på "Bank" i menyen til venstre for å se informasjon om banktype og kontonummer

Steg 4 – Sjekk bankinformasjon

Sjekk at det ligger inne både kontotype og kontonummer.

Klikk på "Rediger" for å oppdatere eller legge inn informasjon her.

Hvis du har flere profiler må du bytte profil og deretter følge steg 1 – steg 4.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp 😊