For bedrifter som bruker musikk
Velg riktig musikkleverandør til bedriften

Et bra anlegg og gode høyttalere er fint, men det aller viktigste er å ha de rette avtalene på plass for å spille musikk lovlig i bedriften.

Oppdatert over en uke siden

Det bedriften din trenger er:

• En musikkleverandør som tilbyr bedriftsabonnement

• En musikkavtale med Tono

• En musikkavtale med Gramo

Musikkleverandør som tilbyr bedriftsabonnement

Det er ikke tillatt å bruke personlige Spotify-abonnement til å spille musikk i bedriften. Heldigvis finnes det flere musikkleverandører som tilbyr musikk som du kan bruke i din virksomhet og her er noen eksempler:

Musikkavtale med Tono og Gramo

Når musikken er på plass og lyden er skrudd på, må du huske å registrere musikkbruken hos Tono og Gramo.

Lykke til, og ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har noen spørsmål 😊