Hvem skal opprette innspillingen?

Avklar hvem som skal opprette eller registrere innspillingen du har vært med på.

• Er det du eller en annen i som har vært med på innspillingen?

• Er det kanskje plateselskapet eller den digitale distributøren?

• Er det de som har mastret innspillingen?

• Eller er det noen andre?

Slik oppretter du en innspilling eller utgivelse i Min side

For å opprette eller registrere en utgivelse eller innspilling i din diskografi må du gjøre følgende i Min side:

🔍 Søk først etter utgivelsen du ønsker å opprette eller registrere. Trykk på forstørrelsesglasset i Min side. Når du begynner å skrive får du opp søkeforslag som dette 👇

✅ Fant du utgivelsen eller innspillingen? – Da kan du redigere og oppdatere den du fant. Trykk på utgivelsen eller innspillingen og rediger den ✏️

🧐 Fant du ikke utgivelsen eller innspillingen? – Da kan du opprette en ny.
Trykk på knappen Opprett en ny utgivelse som du finner på din diskografi, og følg stegene der.