For musikere og plateselskap
Min side
Opprette og registrere en utgivelse eller innspilling

Slik går du frem for å opprette og registrere en ny utgivelse og innspilling til din diskografi.

Oppdatert over en uke siden

Hvem skal opprette innspillingen?

Avklar hvem som skal opprette eller registrere innspillingen du har vært med på.

• Er det du eller en annen i som har vært med på innspillingen?

• Er det kanskje plateselskapet eller den digitale distributøren?

• Er det de som har mastret innspillingen?

• Eller er det noen andre?

Slik oppretter du en innspilling eller utgivelse i Min side

For å opprette eller registrere en utgivelse eller innspilling i din diskografi må du gjøre følgende i Min side:

🔍 Søk først etter utgivelsen du ønsker å opprette eller registrere. Trykk på forstørrelsesglasset i Min side. Når du begynner å skrive får du opp søkeforslag som dette 👇

Skjermbilde fra Min side som viser søk etter teksten "Let's dance"

✅ Fant du utgivelsen eller innspillingen? – Da kan du redigere og oppdatere den du fant. Trykk på utgivelsen eller innspillingen og rediger den ✏️

🧐 Fant du ikke utgivelsen eller innspillingen? – Da kan du opprette en ny.
Trykk på knappen Opprett en ny utgivelse som du finner på din diskografi, og følg stegene der.