Har du hatt besøk av Gramo og Tono?

Registrer musikkavtale innen ti dager etter besøket.

Oppdatert over en uke siden

Vi ber deg, innen ti dager etter besøket, å registrere musikkavtale ved å bekrefte eller endre opplysninger innhentet ved besøket.

Gramo og Tono samarbeider om å besøke potensielle musikkbrukere i hele landet.

Hvis din bedrift bruker musikk og dere ikke har meldt fra til oss tidligere, legger vi igjen en folder med registreringsskjema og informasjon om Gramo ved besøket.

Hvis dere ikke gir oss tilbakemelding innen 10 dager, sender vi faktura basert på opplysningene vi noterte da vi var på besøk.