Musikk i dine radiosendinger
Lokalradio – slik fungerer det

Her får du vite hva du må gjøre når du bruker musikk i dine radiosendinger.

Oppdatert over en uke siden

En lokalradio sender i et begrenset geografisk område i Norge, i motsetning til en riksdekkende radio som sender over hele Norge.

Slik fungerer det:

1. Du inngår en vederlagsavtale med oss som vi har forhandlet frem med Norsk lokalradioforbund

2. Du må minst en gang i året rapportere til oss musikken radioen har spilt.

3. Du må innen 1. august hvert år sende opplysninger om driften.
    Gramo sender en påminnelse når det er på tide å sende inn opplysningene.

4. Når du har sendt opplysningene beregner Gramo beløpet radioen skal betale.

5. Vi sender tre fakturaer i året:

• En a-kontofaktura i 1. kvartal for inneværende år.

• En a-kontofaktura i 2. kvartal for inneværende år.

• En sluttfaktura for i fjor, fra september og utover, når opplysninger om sendetid og eventuelt regnskap er mottatt og registrert.