En lokalradio sender i et begrenset geografisk område i Norge. Du må ha konsesjon

Slik driver du radio - Gå til medietilsynet sine nettsider

Slik fungerer det med Gramo:

• Du må innen 1. august hvert år sende opplysninger om driften.
    Gramo sender en påminnelse når det er på tide å sende inn opplysningene.

• Når du har sendt opplysningene beregner Gramo beløpet radioen skal betale.

• Vi sender tre fakturaer i året:

• En a-kontofaktura i 1. kvartal for inneværende år.

• En a-kontofaktura i 2. kvartal for inneværende år.

• En sluttfaktura for i fjor, fra september og utover, når opplysninger om sendetid og eventuelt regnskap er mottatt og registrert.

Beregn prisen i vår priskalkulator for lokalradio