For bedrifter som bruker musikk
Betale for musikkbruk
Hva skjer hvis bedriften min bruker musikk uten å melde fra til Gramo?
Hva skjer hvis bedriften min bruker musikk uten å melde fra til Gramo?

Kanskje vi kommer på besøk? Her finner du litt info det.

Oppdatert over en uke siden

Gramo og Tono samarbeider om jevnlig å reise rundt i hele landet på besøk til bedrifter i bransjer som ofte bruker musikk.

Hvis din bedrift bruker musikk og dere ikke har meldt fra til oss tidligere, legger vi ved besøket igjen en folder med registreringsskjema og informasjon om Gramo.

• Vi ber deg, innen 10 dager etter besøket, å melde inn musikkbruken ved å bekrefte eller endre opplysninger innhentet ved besøket.

Hvis dere ikke gir oss noen tilbakemelding sender vi etter 10 dager faktura basert på opplysningene vi noterte da vi var på besøk. Vi legger da til et administrasjonsgebyr på 10 prosent av fakturabeløpet.