En label, eller platemerke på godt norsk, er et merkenavn som musikken markedsføres under. Et plateselskap eller mastereier kan ha flere labeler.

Første gang du registrerer deg hos Gramo som eier av en innspilling, får du noe som heter registrantkode. Du kan bruke den samme registrantkoden på tvers av alle labeler du eier.

Registrantkoden skal du bruke i den første delen av ISRC-koden.

Les alt om ISRC

Slik finner du registrantkoden din

Registrantkoden finner du på Min side inne på kontoen din på den profilen som har den labelen du vil se registrantkoden til.

Hvis du ikke finner registrantkoden:

1. Hvis du ikke har logget inn på Min side trykk først her. Hvis du har logget inn på Min side, kan gå rett til steg 3

2. Kom deretter tilbake hit, når du har logget inn.

3. Klikk til slutt her for å komme til din registrantkode

Trenger du registrantkode? Send oss en melding med navn på label, så skal vi ordne registrantkode til deg, som du trenger for å lage ISRC 🙂